PRODUK

PISANAN

APLIKASI

KASUS urang

tentang Kami

q.anttum téknologi

SZLightall Optoelectronics Co., LTD. nyaéta tampilan anu dipimpin sacara profesional sareng dipimpin pabrik produk pencahayaan, anu terintegrasi dina R&D, pabrik, pamasaran sareng jasa saatos dijual. Sapertos dipikaterang, Shenzhen mangrupikeun basa industri anu dipimpin ageung; kami ayana di dieu sareng dumasar kana kaunggulan ieu, kalayan manajemén anu maju, R&D anu kuat sareng téknologi sareng bahan kualitas luhur, kami parantos ngahasilkeun produk kualitas luhur. Dina waktos anu sasarengan, sakumaha paménta ti pasar, kami ngarengsekeun séri produk urang.